Ons team

Youssef Y.K.

Na jaren bij verschillende profclubs te hebben gevoetbald (onder andere: Fortuna Sittard, Roda JC, MVV, Helmond Sport) ben ik me toe gaan leggen op het trainen van de jeugd. Met mijn ervaring wil ik spelers beter maken en ze het spelletje beter laten begrijpen. Inzicht en kunde is wat ik ze met veel plezier bij wil brengen zodat ook zij hun eigen voetbaldromen waar kunnen maken.
Behaalde diploma's: TC3

Jordie J.B.

Na jaren bij Fortuna Sittard, KRC Genk en een avontuur in Schotland bij Dundee United, wil ik het wat dichter bij huis gaan zoeken. Op dit moment voetbal ik bij Top Oss en ben ik jeugdtrainer bij Lommel SK. Daarnaast kijk ik ernaar uit om jonge voetballers te trainen tijdens de voetbalschooldagen. Ik wil graag mijn ervaring overbrengen en houd ervan om resultaten te behalen.
Behaalde diploma's: TC3/TC2

Achraf A.H.

Op mijn zestiende ben ik gestart als jeugdtrainer. Inmiddels heb ik 13 jaar ervaring kunnen opdoen bij verschillende clubs in allerlei functies. Onder andere bij VVV Venlo, PSV, Lommel SK en op dit moment ben ik werkzaam binnen de jeugdopleiding van KRC Genk. Mijn passie is om spelers te helpen in hun ontwikkeling om uiteindelijk hun doelen te behalen. Om dit samen met Youssef en Jordie in mijn geboortestad te kunnen doen maakt het voor mij net wat specialer. Ik kijk er naar uit om met deze gemotiveerde spelers aan de slag te gaan!
Behaalde diploma's: TC3/TC2

Berat B.B.

Van jongs af aan was ik al gek op het spelletje en heb ik vrijwel dagelijks mijn dag gevuld met het oefenen van dribbels en trucs. Ik ben zowel door Helmond Sport als Fortuna Sittard op jonge leeftijd gescout. Door verschillende zware blessures is dat helaas niet geworden wat ik had gehoopt. Het afgelopen seizoen was ik onderdeel van de selectie van Eredivisie zaalvoetbal team Tigers Roermond. Ik ben iemand die graag de skills wil overbrengen op de jeugd op een manier wat niet veel trainers doen. Doordat ik mijn skills dagelijks blijf oefenen ben ik in staat om iedere stap tot in detail uit te leggen. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat plezier de sleutel tot succes is. Als je plezier hebt in wat je doet zal het je ook geen moeite kosten om de oefeningen iedere dag weer uit te voeren. Alleen door herhaling kun je de acties en dribbels perfectioniseren!
Soccer Talentino's Weert/Spaubeek
Trainingsdagen/tijden
  • Vrijdag: 16:00-17:00 & 17:00-18:00
  • Zondag: 10:00-11:00 & 11:00-12:00
Alle rechten voorbehouden © , Soccer Talentino's.
Website beheer en onderhoud door LinQxx.