Ons team

Youssef Y.K.

Na jaren bij verschillende profclubs te hebben gevoetbald (onder andere: Fortuna Sittard, Roda JC, MVV, Helmond Sport) ben ik me toe gaan leggen op het trainen van de jeugd. Met mijn ervaring wil ik spelers beter maken en ze het spelletje beter laten begrijpen. Inzicht en kunde is wat ik ze met veel plezier bij wil brengen zodat ook zij hun eigen voetbaldromen waar kunnen maken.
Behaalde diploma’s: TC3

Jordie J.B.

Na jaren bij Fortuna Sittard, KRC Genk en een avontuur in Schotland bij Dundee United, wil ik het wat dichter bij huis gaan zoeken. Op dit moment voetbal ik bij Top Oss en ben ik jeugdtrainer bij Lommel SK. Daarnaast kijk ik ernaar uit om jonge voetballers te trainen tijdens de voetbalschooldagen. Ik wil graag mijn ervaring overbrengen en houd ervan om resultaten te behalen.
Behaalde diploma’s: TC3/TC2

Berat B.B.

Van jongs af aan was ik al gek op het spelletje en heb ik vrijwel dagelijks mijn dag gevuld met het oefenen van dribbels en trucs. Ik ben zowel door Helmond Sport als Fortuna Sittard op jonge leeftijd gescout. Door verschillende zware blessures is dat helaas niet geworden wat ik had gehoopt. Het afgelopen seizoen was ik onderdeel van de selectie van Eredivisie zaalvoetbal team Tigers Roermond. Ik ben iemand die graag de skills wil overbrengen op de jeugd op een manier wat niet veel trainers doen. Doordat ik mijn skills dagelijks blijf oefenen ben ik in staat om iedere stap tot in detail uit te leggen. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat plezier de sleutel tot succes is. Als je plezier hebt in wat je doet zal het je ook geen moeite kosten om de oefeningen iedere dag weer uit te voeren. Alleen door herhaling kun je de acties en dribbels perfectioniseren!

Vince V.R.

Vince van Ratingen is momenteel jeugdtrainer van het Belgische Lommel SK. Na jaren ervaring als jeugdtrainer bij Roda JC heeft Vince de overstap gemaakt naar Lommel SK, waar hij trainer is van de U13. “Practice makes progress”. “Mijn passie is om spelers te helpen in hun ontwikkeling, om ze uiteindelijk hun doelen te laten behalen. Ik kijk ernaar uit om met deze gemotiveerde spelers aan de slag te gaan.”

Behaalde trainersdiploma’s: UEFA C, UEFA B Specialisatie: 1 op 1 situatie, positiespel, bal afschermen en mentale coach.

Mickey M.B.

Micky, keeper van Wilhelmina ‘08, begeleidt de keeperstrainingen binnen Soccer Talentino’s. Startende met twee keepers, begeleidt hij ondertussen al 10 keepers binnen de voetbalschool in Weert. Je leert niet alleen de basistechnieken van het keepen, maar ook hoe je in bepaalde situaties moet reageren en welke acties of bewegingen je daarbij kunt toepassen. We besteden uitgebreid aandacht aan: meevoetballen, voetenwerk, loopcoördinatie, grondvorming, vangtechniek, valtechniek, obstakels ontwijken, keuzes maken, reactievermogen en kijkgedrag. Kortom, een functionele techniektraining voor (aankomend) keeperstalent. “Giving up is not an option”.

Tom T.H.

Tom heeft de jeugdopleiding doorlopen van KRC Genk en is momenteel in de zaal actief. Een typische zaalvoetballer die zowel de basis als exclusieve technieken onder de knie heeft. Hj is ook techniektrainer binnen Lommel SK en is er bij ons om de techniek van de Talentino’s een extra boost te geven. “Dream, believe, do, repeat” “Als je plezier hebt in wat je doet zal het je ook geen moeite kosten om de oefeningen iedere dag weer uit te voeren. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat plezier de sleutel tot succes is.”

Specialisatie: techniektraining, tricks en motivatiecoach.

 • Soccer Talentino's Weert
 • Vrakkerveld 5
 • 6002 AZ Weert
 • Tel: 06 16 16 69 99
 • info@soccertalentinos.nl
 • Trainingsdagen/ -tijden:
 • Vrijdag

  15:00 - 20:00 uur

 • Zondag

  10:00 - 15:00 uur

Alle rechten voorbehouden © , Soccer Talentino's.
Website beheer en onderhoud door LinQxx.